Takläggare rutinerad Göteborg

Villatakexperten

Välkommen till oss på Villatakexperten! Vi är ett erfaret byggföretag som specialiserar oss på tak. Vi arbetar på nationell basis och erbjuder våra tjänster till privatpersoner och företag som bor eller verkar i Göteborg och övriga Sverige. Eftersom våra takläggare är mycket erfarna har de under åren hunnit skaffa sig ovärderlig kunskap om att arbeta med takläggning. Detta är en av huvudanledningarna till att vi kan erbjuda den högkvalitativa service vi kan!

Vill du boka ett kostnadsfritt hembesök eller ställa en fråga om någon av våra tjänster kan du smidigt ta kontakt med oss genom formuläret eller telefonnumret du hittar här på hemsidan. Vi ser fram emot att hjälpa dig få ett nytt tak av högsta kvalitet!

Vi arbetar i ett högt tempo

Vi på Villatakexperten är ett företag som är vana vid att arbeta i ett högt tempo. Genom årens gång har vi utarbetat effektiva arbetsmetoder som leder till att vi kan ge dig ett nytt tak på omkring 1–2 veckor. Det gör vi eftersom vi är fullt medvetna om att det kan vara påfrestande att ha ett pågående byggprojekt där hemma eller på kontoret.

Faktum att vi arbetar i ett högt tempo innebär självklart inte att vi kompromissar med kvaliteten, vi är alltid noggranna samtidigt som vi håller ett högt tempo! Hör av dig till oss på Villatakexperten direkt för att boka in en konsultation helt utan kostnad då vi bland annat berättar mer om tidsåtgången du kan förvänta dig för ditt nya tak!

Takläggare kvalitet Göteborg

Vi hjälper till med ROT

Takläggning är en av de tjänster som innefattas av ROT, skattereduktionen för reparation, ombyggnad och tillbyggnad. ROT-avdraget finns till för att uppmuntra svenska folket att göra rätt för sig och minska skattefusket i branschen. Med ROT-avdraget får du göra avdrag på hela 30% av arbetskostnaderna vid takläggningen vilket med andra ord innebär en ordentlig rabatt på slutsumman!

För att underlätta processen för dig ser vi till att göra ROT-avdraget så smidigt som möjligt. När du anlitar oss sköter vi allt kring avdraget och skickar informationen till Skatteverket. Du får sedan all information på din faktura så att du ser hur mycket du sparat in. Ta kontakt med oss på Villatakexperten idag för att få takläggning till ett bra pris med ROT-avdrag!

Få en kostnadsfri besiktning

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify